Daca doresti sa organizezi un webinar, iata ce iti putem pune la dispozitie:

Pachet Productie VIDEO
Iti oferim calitate pentru imaginea si sunetul tau. Ne putem ocupa de tot ce inseamna productie video a webinarului, astfel incat nu vei mai avea nicio grija cu privire la aspectele tehnice.

Pachet gazduire VOD (Video on Demand)
In cazul in care organizezi periodic webinarii insa doresti ca aceste webinarii sa fie disponibile si ulterior, iti putem pune la dispozitie platforma noastra pentru a le viziona ulterior si alti participanti.

Pachet transmisie LIVE
Serviciul nostru de transmisie LIVE este special conceput pentru a sustine un numar foarte mare de spectatori. Fie ca vorbim de zeci de mii de persoane, fie ca vorbim de sute de persoane, suntem pregatiti cu servere de streaming locate in puncte strategice din Romania si din afara tarii.

Pachet site in cadrul webinarii.ro
Iti punem la dispozitie o adresa personalizata sub forma: webinarii.ro/adresa in care iti poti desfasura webinarul fara nicio grija.
Un flux mare de utilizatori care intra simultan pe o platforma web, risca sa blocheze serverul. Din acest motiv, webinarii.ro este o solutie excelenta pentru a difuza transmisiuni LIVE catre un numar mare de utilizatori, care sa ne acceseze platforma instant. Folosim servere dedicate si VPS-uri special configurate pentru fluxuri mari de vizitatori simultan.

Pachet complet Webinarii (filmare, transmisie, expunere, gazduire)
Cel mai simplu mod de a scapa de griji: ne ocupam noi de tot. Singura ta grija va fi prezentarea pe care trebuie sa o sustii… Aici nu te putem ajuta, pentru ca tu esti specialistul.

Oricare ar fi nevoia ta, vino sa discutam mai multe detalii: webinarii@webinarii.ro